Zübeyde Hanım Anaokulu


Vizyon: Çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini erken yaşta belirleyerek bu doğrultuda, üretken,bağımsız yaşam becerileri kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkındalığında olan, geleceğe yön verecek insanlar olarak yetiştirmek.

Misyon: Okul öncesi eğitimdeki çocuklarımızın tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamı sağlayan lider bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar: 1-Beyaz Bayrak 2-Uygulamalı Çevre Eğitimi Pilot Proje 1.cisi 3-Uygulamalı Çevre Eğitimi Pilot Proje 3.üncüsü 4-Beslenme Dostu Projesi Ödülü

Saatler: 08:00 17:00 ÖĞRENCİ SAYISI :178
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında İngilizce dersi bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: Velilerimizin Anlaşmış olduğu Okul Servisi ile Çocuklarımız güvenle okula gelmektedirler.
Sportif Etkinlikler: jimnastik ve bedensel gelişimi sağlayabilecek ısınma hareketleri, esneme hareketleri, minder hareketleri ve duruşlar antrenör eşliğinde yapılmaktadır. Orf ve drama etkinlikleri ile hareket ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Nesnelerle basit toplama çıkarma ve sayma etkinlikleri, sayılar ve nesneler arasında ilişki kurabilme işlemleri, renk, ısı, ışık, volkan gibi deneyler yaparak eğitim ve öğretim programlarına farkındalıklar katılmaktadır. Çocuklarımızda farkındalık oluşturabilecek etkinliklere yer verilerek yaparak, yaşayarak programlar uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları: 1-Kültürümle Büyüyorum Kültürümle Değerliyim Karadeniz Bölge Birincisi 2-Amasya Valiliği Sıfır Atık Projesi 3-81 İl 81 Bayrak Projesi 4-Emmiyet Genel Müdürlüğü Kırmızı Düdük Projesi Çalışmaları
Diğer Hususlar: Okulumuz Öğretmenleri ve öğrencileri Veli Katılımı Etkinlikleri yapmakta ve Kültürel,Sportif geziler yapmaktadır.

Telefon - (0358) 218 71 70

Belgegeçer - (358) 218 7170

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://amasyazha.meb.k12.tr

Adres - Hacı İlyas Mahallesi Ziya paşa Bulvarı No79 Merkez/ AMASYA

Öğretmen :13
Öğrenci :196
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1371
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yerleşim Yeri - Amasya Merkez

Adres - Hacı İlyas Mahallesi Ziya paşa Bulvarı No79 Merkez/ AMASYA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde